Roope Kakon jatkopaikka tiukassa Tanskassa

25.8.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakolle (69-74) kertyi lyöntejä Himmerland Golf & Spa Resortissa viisi enemmän kuin Made in Denmark -kilpailun avauspäivänä.

Roope Kakon sijaluku hänen lopettaessa perjantain kierroksen oli päälle 80:n. Iltapäivän edetessä sijaluku on hieman parantunut.

Kakon nouseminen 65:n ensimmäisen joukooon on mahdollista, mutta mahdollisuudet ovat alle 50:n prosentin, jollei keli oleellisesti muutu heikommaksi. Kakon kohtalo sinetöityy noin klo 20.30 mennessä, jolloin iltapäivän pelaajat ovat tehneet urakkansa.

"Tiiltä viheriölle löin mielestäni ihan ok tänäänkin. Eilen vetoa kesti 15 reikää, kaksi bogia tuli turhaan loppuvaiheilla. Nyt oli vähän samaa laulua. Muutama huono lyönti, niistä tuli poikkeuksetta korttiin bogi."

"Puttaaminen oli kuin syväjäädytyksestä vedetyllä. Vauhdit olivat kateissa tuulen johdosta. Olin epävarma ja varovainen. Pientä toivoa elättelen, että yhteistulokseni +1 vielä riittäisi jatkopaikkaan", Kakko viestitti Tanskasta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä