Roope Kakon draiveri pysyy bägissä Intian kilpailussa

16.3.2016

Roope Kakko pelaa kauden viidennen kisansa Intiassa, New Delhissä.

Edellisviikolla Kakon ( 68-75) taival päättyi Hua Hinissa karsiutumiseen lyönnin marginaalilla. Osatekijänä toisella kierroksella oli auringonpistoksesta tai ruokamyrkytyksestä aiheutunut heikko olo, joka kaatoi Kakon reiluksi vuorokaudeksi sängynpohjalle.

"Olen toipunut oikein hyvin. Kaksi päivää on treenattu ja pelattu kentällä, jossa liikun täysin omalla epämukavuusalueella. Avaukset ovat kinkkisiä, draiveri pysyy koko kisan ajan bägissä. Ruohokin on hyvin erilaista siihen, mihin olen tottunut. Kisaan lähtiessä on pelillisesti hyvin alaston olo. Minkäänlaisia odotuksia ei tuloksen suhteen nyt ole", Kakko puntaroi rehelliseen tapaansa lähtökohtia.

"Täytyy vain yrittää laittaa kaikki häiritsevät ajatukset sivuun ja uskoa omaan taktiikkaan ja lyödä haluttuihin kohteisiin. Jos tällä kentällä ajatus karkailee, niin jälki voi olla tosi rumaa", hän muistutti itseään.

Roope Kakko, starttaa jo 3.50 Suomen aikaa. Kisan toinen suomalainen Mikko Korhonen käynnistää kilpailunsa torstaina kello 8.30 paikallista eli kello 5.00 Suomen aikaa.

Intiasta Kakko lentää takaisin Floridan kotiinsa. Kisat jatkuvat hänen osaltaan New Delhin jälkeen Espanjan avoimilla, jotka käydään huhtikuun 14.-17. päivinä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä