Roope Kakolle jäi pelinälkää Abu Dhabin kisasta

25.1.2016

Roope Kakko (72-68-75-77) taipui kahdella viimeisellä kierroksella European Tourin kisassa hyvistä asemista sijaluvulle 70.

Hän sai hengen päälle toisella kierroksella, jolloin peli kulki etenkin par-nelosilla. Kaksi viimeistä kierrosta olivat tuloksellisesti vaatimattomia, jatkoon päässeistä Kakko onnistui lopulta jättämään taakseen vain kolme pelaajaa.

"Oli arvokasta päästä pelaamaan kaikki neljä kierrosta. Rutiini kisaamisesta tarvitaan tulosten synnyttämiseksi. Sunnuntaina olin tiiltä viheriölle hyvässä tikissä. Puttaaminen oli karmivan huonoa, se vei pohjan tuloksenteolta. Puttaaminen on paljon ajatusmallien luomisesta ja toteuttamisesta kiinni. Sillä puolella otin kyllä itseltäni nokkaan melkoisesti. Harjoitus-ja kisanälkä on kova. Onneksi päästään jo keskiviikkona taas askiin. Uskon, että paljon parempaan on jo silloin mahdollisuuksia kun palaset loksahtavat kohdalleen", Roope Kakko summasi viikkoa.

Hän matkustaa seuraavaksi Dohaan, jossa käynnistyy keskiviikkona Qatar Masters. Kenttä on tuttu, vuoden 2014 kisassa Kakko karsiutui jatkosta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä