Roope Kakolla villit viheriöt haasteena Pekingissä

28.4.2016 (Päivitetty 1.1.2000)

Roope Kakko pelaa kolmannen peräkkäisen kisansa European Tourilla osallistuessaan Pekingissä torstaina käynnistyvään Volvo China Openiin.

Topwin Golf & Country Clubin kenttä on ET:n huipuille uusi.  Lähes jokaiselta väylältä on näkymä Kiinan muurille. 'Mukavan kisakentän saimme tälle viikolle. Avauslyönnit ovat melkoisen leppoisia. Viheriöt ovat todella villejä, niillä on suuria korkeuseroja ja useimmilla vain pari lipunpaikkaa', Kakko kuvailee.

'Oma vireeni on ollut kahden viikon ajan nouseva. Nyt olen vielä saanut kisojen välissä tarpeellista lepoa. Tuntuma suorituksiin on hyvä, pystyn ennakoimaan millaista lyöntiä on tulossa.'

Hän starttaa tostaina ensimmäiselle kierrokselle kello 2.30 Suomen aikaa. Kauden seitsemässä kilpailussaan Roope Kakko on päässyt viisi kertaa jatkoon. paras sijoitus on 29.
 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä