Roope Kakolla vahva startti Qatarissa

27.1.2016

Roope Kakko pelasi kierrostuloksen 69, kolme alle parin European Tourin kilpailun avauspäivänä. Sijaluku on 24., eroa kärkeen neljä lyöntiä.

Viiden pelatun reiän jälkeen tilanne näytti Kakon osalta vaikealta, hän oli kaksi yli parin. Viimeisten 13 reiän aikana Roope Kakko teki kuusi birdietä, joista viisi sisääntulossa ( kentän 1-9). Kakko oli birdiekuningas kentän ensimmäisellä yhdeksiköllä, vaikka peli ei aivan parasta mahdollista ollutkaan.

"Alussa tuli omat junnuajat mieleen. Höntyilin lyöntieni kanssa joka suuntaan pelkkä tulos mielessä. Onnistumisten kautta olo rauhoittui, mutta perjantaina pitää parantaa. Yksinkertaisesti pelata paremmin. Nyt kenttä pelasi tuulesta huolimatta yllättävän helppona. Se tuntui lyhyeltä, tuuli tuli edullisesta suunnasta", Kakko arvioi.

Perjantaina Kakon startti on jo kello 6.50 paikallista aikaa ( 5.50 Suomen aikaa).

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä