Roope Kakolla ripeä valmistautuminen Kiinan kilpailuun

20.4.2016

Roope Kakon pelit European Tourilla jatkuvat torstaina Genzon Golf Clubilla Shenzhenissa.

Samalla kentällä vuonna 2014 pelatussa Volvo China Openissa Kakko karsiutui tuloksin 80-71. Silloin hän pelasi avauspäivän kahdeksan viimeistä reikää yhdeksän yli parin.

Valmistautuminen kisapaikalla jää lyhyeksi. Kakon ja caddiensä Lauri Hämäläinen lento Barcelonaan  Malagasta oli myöhässä, he joutuivat viettämään Kataloniassa ylimääräisen vuorokauden ja olivat perillä vasta myöhään tiistaina.

'Keskiviikkkona on tarkoitus laittaa kroppaa kuntoon, kävellä kenttä läpi ja saada itsensä henkisesti kisakuntoon. Torstaina pitää olla valmiina iskemään heti ykkösellä palloa oikeaan tonttiin', hän kertoi suunnitelmistaan.

Avauskierroksen startti  Kakolla on kello 7.20 Suomen aikaa. Kauden aiemmissa kuudessa kisassa hän on päässyt neljästi jatkoon ja ansainnut 45 381 euroa. Sijoitus Race to Dubai-listalla on 124.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä