Roope Kakolla positiivinen syke Kiinassa

25.4.2016

Roope Kakko (76-68-68-75) oli tyytyväinen esitykseensä Shenzhen Internationalissa, vaikka sijaluku omien pelien päätyttyä oli European Tourin kisassa 45.

"Oli positiivinen viikko kokonaisuutena, etenkin kun lähtökohta oli hankala matkan kisapaikalle venyttyä vuorokaudella ja selän oltua pahasti jumissa. Pitkät päivät kentällä ukkostaukojen johdosta eivät selän kuntoa parantaneet. Toinen ja kolmas kierros olivat erinomaisia", Kakko summasi kisaa, jonka aikana hän oli kolmen kierroksen jälkeen birdietilastossa (5+5+5+1) kärkipäässä.

Sijaluku saattaa vielä muuttua yhdellä ylös-tai alaspäin, sillä osa pelaajista kiertää neljännen kierroksen viimeiset reiät vasta maanantaina. Kakko kuittaa Shenzhenista noin 12 800 euroa.

Kuluvalla kaudella kisoja on takana seitsemän, joissa Kakko on päässyt viidesti jatkoon ja ansainnut reilut 58 000 euroa. Paras sijoitus on 29. Qatarista.

Seuraava kisa käynnistyy jo torstaina Pekingissä, jossa pelataan Volvo China Open.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä