Roope Kakolla lupaava avauskierros Milanossa

17.9.2015

Roope Kakko on torstain pelin jälkeen Italian avoimissa mestaruuskilpailuissa 12. tuloksella 67.Kisan kärjessä on Belgian Nicolas Colsaerts (63), toisen sijaan Kakolla on matkaa kaksi lyöntiä.

 

'Hyvä päivä ja startti kilpailulle. Olin alussa hieman hukassa pelini kanssa, matkan edetessä sain kiinni otteesta. Puttasin tehokkaasti, positiivista oli myös se, että draivaaminen toimi. Sen kanssa on ollut hieman hakemista. Nyt pitää saada hyvät tankkaukset ja levot alle, jotta aamulla on valmiina kierroksen käynnistyessä', Kakko suunnitteli.

Kakko on ollut hurjassa vireessä avauskierroksillaan viidessä viimeisessä kisassaan. Hän on tehnyt kolmasti tuloksen 66, kahdesti 67. Keskiarvo 66,4 on tässä otoksessa Tourin paras.

Perjantaina Kakko starttaa kierrokselleen kello 9.50 Suomen aikaa. Suomalaismenestys on erinomaista, Mikko Korhonen on avauspäivän jälkeen tuloksella 66 viidentenä.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä