Roope Kakolla aamupäivästartti Portugal Mastersissa

21.9.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko on paraikaa ensimmäisellä kierroksella kauden viimeisessä European Tourin kisassa Algarven maakunnassa sijaitsevassa Vilamourassa.

Roope Kakko on osallistunut Dom Pedro Victoria Golf Coursella vuosittain pelattavaan kisaan kahdesti aiemmin karsiutuen molemmilla kerroilla, vaikka on lyönyt tauluun molemmilla kerroilla paremmalla kierroksellaan tuloksen 68.

"Nyt täytyy ottaa härkää sarvista ja kaivaa esiin se kaikki osaaminen ja vire, joka on saatavilla", Kakko suunnitteli keskiviikkona.

Kakolla on Portugalista menestyshistoriaa. Hänen uransa ensimmäinen European Tourin voitto tuli 2015 Madeiralla pidetystä kilpailusta.

Kuluvan kauden ensimmäinen pääkiertueen kisa, Portugal Open, tuotti sijaluvun 22., joka on ennen viikonlopun kisaa Kakon paras.

Kilpailun jälkeen hän pelaa vielä Espanjan Challenge Tourin kisan seuraavalla viikolla ja matkustaa tämän jälkeen USA:han valmistautumaan European Tourin karsintafinaaliin.

 

Tulosseuranta European Tourin sivuilla »

Seuraa Roopea Facebookissa »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä