Roope Kakko etsii ohituskaistaa St. Andrewsissa

5.10.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakolla on kuluvalla kaudella jäljellä vielä kolme European Tourin kisaa. Viikonloppuna Skotlannissa kolmella eri kentällä pelattavan Alfred Dunhill Linksin lisäksi hän pääsee British Mastersiin sekä Portugal Mastersiin.

European Tourilla pelaaminen myös kaudella 2017 vaatii isoja onnistumisia. Kakon pitäisi tuplata nykyiset ansionsa (122 000 euroa) välttääkseen karsinnat.

Kakolla on muiden suomalaisten tavoin ollut aikaa Ryder Cupin tuoman tauon myötä hioa suorituksiaan.

”Tämä seutu on maailman kauneimpia, mikäli arvostaa golfromantiikkaa ja lajin historiaa. Pro-Am -pelimuodosta johtuen pitää kiekoille varata mukaan paljon vaatetta ja malttia, odotteluja on luvassa. Tarinankertojia on toivottavasti ryhmissä mukaan”, Kakko pohti keskiviikkona.

”Oma peli tuntuu hyvältä ja ennusteen mukaan tulee ihan kunnon tuulta, joka sopii minulle hyvin”, Kakko jatkoi.

Roope Kakko lähtee torstain kierrokselleen kello 13.23 Suomen aikaa Carnoustien kentällä. Kingsbarns sekä kahdesti kierrettävä St. Andrewsin Old Course ovat muut kisakentät.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä