Roope Kakolla hyvä viikonloppu Vierumäellä

7.8.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko oli lopullisella tuloslistalla Vierumäki Finnish Challlengessa 23. tuloksin 70-67-70,-9.

Viikonlopun Vierumäki Finnish Challengen voittaja Paul Howard oli kahdeksan lyöntiä Roope Kakkoa parempi.

Neljäs päivä keskeytettiin kello 13:n jälkeen veden vallattua viheriöt kovien sadekuurojen seurauksena. Kakko ehti pelata sununtaina 11 reikää ja oli kierrostaan lupaavasti kolme alle.

"Päätöspäivä oli pelillisesti lauantaita parempi. Kroppa tuntui levon jälkeen omalta, peli oli hanskassa. Kelillle ei mitään mahtanut. Vierumäen henkilökunta painoi pitkää päivää, hyvä että saatiin 54 reikää kasaan."

"Vaimoni Minni teki myös valtavan hyvän työn kantaen raskasta bägiäni lähes neljä kierrosta. Sain häneltä hyviä ajatuksia ja palautetta myös tulevia viikkoja varten", Kakko kiitteli.

Alkavan viikon hän harjoittelee ja latautuu reilun viikon päästä käytävään Norjan Challenge Tourin kilpailuun.

"Sen jälkeen pääsen mukaan Tsekin ja Tanskan European Tourin kisohin. Näitä kaikkia odotan vesi kielellä. Syyskesän tapahtumiin Vierumäki antoi hyvän lähtölaukauksen."

Roope Kakko loisti Vierumäki Finnihs Challegessa avaukierrroksen lopulla ja toisen alussa. Hän pelasi 19 reiän jakson peräti yhdeksän alle parin.

"Minulla on varma paikka European Tourin karsintafinaaliin, joten voin pelata European Tourin ja Challenge Tourin kisoja rinnakkain ilman paineita', hän kertoi seuraavien kuukausien ohjelmastaan.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä