Roope Kakko viihtyy Tanskassa

25.8.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko käynnisti tänään pelinsä European Touriin kuuluvassa Made in Denmark -kilpailussa.

Olympialaisista Riosta reilu viikko sitten palannut Kakko sijoittui samalla Himmerland Golf & Spa Resortin kentällä vuonna 2014 15:ksi. Mukavia muistoja Tanskasta on myös elokuulta 2008, jolloin hän oli Challenge Tourin kisassa toinen.

"Tästä kentästä ei voi olla pitämättä. Ehdottomasti yksi parhaista koko kiertueella. Tunnen olevani valmis ja nälkäinen syksyn kilpailuihin, joissa ykköstavoite on nousta 110:n joukkoon ja uusia työpaikka", Kakko kertoo.

Roope Kakon paras sijoitus kuluvalla kaudella on 17., jonka hän saavutti Paul Lawrien isännöimässä reikäpelikisassa elokuun alussa. Kortin uusiakseen Kakko tarvinnee tasaisten suoritusten lisäksi loppukaudella myös yhden vahvan top 10 -sijoituksen.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä