Roope Kakko taltutti Castle Stuart Golf Linksin tuulet

8.7.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko  aloitti tuulisissa olosuhteissa pelatun Scottish Openin avauskierroksensa mainiosti ja oli pitkään kaksi alle parin.

Sisääntulon kolme bogia nostivat hänet yli parin, viimeisen reiän birdie toi tulokseksi  72 ja sijaksi 21. kivikovassa seurassa.

"Pelasin peliä ja löin kunnon lyöntejä. Olin hyvin pelin ytimessä. Tuuli meinasi nousta pääosaan iltapäivällä. Kun pallot eivät kuitenkaan liikkuneet viheriöillä itsestään, meidät päätettiin pitää kentällä. Viimeisen reiän ns. pukukoppibirdie oli merkityksellinen, siitä saa virtaa perjantaille. Rytmin kun pitää näissä keleissä kasassa, niin hyvää tulee", Kakko tuumi.

Kakko starttaa perjantain kierrokselleen kello 10.10. Hänellä on eroa kärkeen vain kolme lyöntiä. MIkko Ilonen pelasi tuloksen 71 joka oikeuttaa sijalukuun 11. Mikko Korhosen tulos oli 74, sijoitus 58.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä