Roope Kakko tarttuu uuteen draiveriin Italiassa

17.5.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko lähtee torstaina tavoittelemaan menestystä Verdura Golf Clubilla European Tourin kisassa.

Roope osallistuu torstaina Sisiliassa, Verdura Golf Clubilla käynnistyvään European Tourin kisaan. Viimeksi hän pelasi kentällä Challenge Tourin kisan vuonna 2012 karsiutuen kahden kierroksen jälkeen.

”Nyt pelataan yhdistelmäkenttää, jonka etuysi ei ollut silloin käytössä. Kokonaisuus on erittäin hyvä ja toimiva. Kenttä on meressä kiinni, jonka johdosta aamupäivisin olosuhteet ovat tuloksen teolle paremmat. Iltapäiväryhmissä on odotettavissa kovaa tuulta, se on luonteeltaan selviytymistaistelua', Kakko ennakoi.

Palkintopotissa on miljoona euroa ja mukana mm. seitsemän entistä Euroopan Ryder Cup -joukkueen pelaajaa. Nykyisiä supertähtiä ei kuitenkaan rivissä ole.

Kakko ottaa kisassa ensimmäistä kertaa käyttöön uuden Callawayn Epic draiverin, jolla hän on lyönyt rangella Italian kisan alla ”jonkin verran” ja pelannut yhden harjoituskierroksen.

”Varsi on sama kuin vuodesta 2011 käyttämässäni työkalussa. Nuppi on kuitenkin uusi ja se tuntuu tuovan jonkin verran lisää mittaa”, hän luonnehti ajuriaan.

Kakolla on Italiasta mukaviakin muistoja. Vuonna 2008 hän oli Bogognossa pelatussa Challenge Tourin kisassa uusimassa voitosta mutta jäi kakkoseksi. Seuraavana keväänä Kakko oli European Tourin Italian Openissa ennen viimeistä kierrosta toisena sijoittuen lopulta kahdeksanneksi.

Torstain kierrokselleen hän lähtee kello 10.05 Suomen aikaa.

”Menestystä lähden hakemaan, Portugalin kisasta jäi paljon hyviä asioita korvien väliin.”

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä