Roope Kakko uudella latauksella Saksan osakilpailuun

23.6.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakolla käynnistyy torstaina kolmen kilpailun sarja, jonka aikana hänen tavoitteensa on nostaa sijoitustaan Race to Dubai -rahalistalla ja varmistaa paikka olympialaisissa.

Torstaina Kakon starttiaika Golf Club Gut Lärchenhofin kentällä oli 13.50 Suomen aikaa. Kenttä on tuttu vuodelta 2014, jolloin espoolainen karsiutui tuloksin 75-67.

"Uskon, että nyt on eväitä hyvään kisaan."

Roope Kakko

Kakolla on ollut tämän kauden aikana kierrosten välillä epätasaisuutta, minkä vuoksi lyöntiin on ennen Saksan osakilpailua haettu uutta virettä.

”Kahden viikon aikana olemme Mika Piltzin kanssa laittaneet perusasioita taas kuntoon. Uskon, että nyt on eväitä hyvään kisaan. Tunne lyömiseen on kohdallaan”, Kakko tuumi keskiviikkona.

Hän on pelannut kauden aikana 11 kisaa ja päässyt seitsemän kertaa jatkoon. Kakon paras sijoitus kaudelta on 29. Rahalistalla nousemiseksi tarvitaan top ten -sijoituksia. Ennen viikonlopun kisaa hän on 120.

Kölnissä pelattavasta kisasta Roope Kakko lentää Ranskan ja Skotlannin avoimiin. Näissä molemmissa on tarjolla neljä paikkaa Open Championshipiin. Skotlannin kisan jälkeen ratkeaa myös se, lähteekö Kakko olympialaisiin.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä