Roope Kakko Rory McIlroyn rinnalla Dubaissa

6.2.2016

Roope Kakko (72-69-67,-8) pelasi Emiratesin kentällä tuloksellisesti kauden parhaan kierroksensa nousten kärkikymmenikön tuntumaan ennen viimeistä päivää.

Hänen kanssaan samassa tuloksessa (-8) on mm. Rory McIlroy. Kolmannen kierroksen ollessa vielä kesken Kakon sijoitus on 19., eroa johtaviin pelaajiin on viisi lyöntiä.

Kierros käynnistyi perjantain tapaan bogeylla, jonka jälkeen Kakko teki kuusi birdietä. "Alkuun oli hankalaa. Missasin viheriöitä ja upotin noin 1,5 metrin mittaisia putteja joilla sain parít pelastettua. Viheriöillä olin erittäin vahva, käytin birdipaikkani tehokkaasti. Tuon parempaa tulosta en olisi voinut tehdä. Esitykseni oli pelaamisen ja tuloksenteon osalta todella hyvää, lyömisen osalta jäi petrattavaa sunnuntaille", Kakko ynnäili.

Kauden 2014 kisassa Kakko oli ennen sunnuntaita kahdeksas, lopullisella tuloslistalla 23. Meneillään olevassa kisassa hän on parantanut sijoitustaan päivittäin.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä