Roope Kakko ison kalan perässä Portugaliin ja Italiaan

8.5.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko sijoittui viikonloppuna pelatussa Finnish Tourin kisassa Nordcenterissa kuudenneksi tuloksin 72-75-71,+2.

Roope Kakko pelasi viikonlopun Finnish Tourin kisassa Nordcenterissä tuloksen 72-75-71, +2, joka oikeutti kuudenteen sijaan. Voittaja Lauri Ruuska karkasi seitsemän lyönnin päähän.

”Kilpailu täytti minulle sille asetetut tavoitteet. Sain pelattua kolme kisakierrosta, viimeinen näistä oli hyvin tasapainoinen. En kuitenkaan ollut kierrosten aikana mukavuusalueellani. Kauden alkuun tällaisiakin kokemuksia tarvitaan”, hän summaili esitystään.

Kakko osallistuu kahden seuraavan viikon aikana European Tourin kisoihin. Portugalin avoimet käynnistyvät Portimaossa torstaina. Perinteinen kilpailu käytiin viimeksi vuonna 2010. Palkintopotti on 500 000 euroa. Bonuksena ykkönen saa voittajakategorian pääkiertueelle vuosiksi 2017–2018 tässä European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskisassa.

Kakolla on hyviä muistoja Portugalista. Hän voitti Madeira Openin kesällä 2015 ja on hallitseva mestari, sillä kausilla 2016-2017 kisaa ei järjestetä.

Seuraavalla viikolla Kakko pelaa Italian Sisiliassa, jossa palkintopotti on miljoona euroa. Myös tämän kisan voittaja saa kortin European Tourille.

”Tavoitteeni on pelata näissä molemmissa tasaista hyvää peliä, joka antaisi minulle mahdollisuuden taistella voitosta viimeisen kierroksen toisella puoliskolla”, Kakko pohti ennen matkalle lähtöä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä