Roope Kakko jatkoon Portugalissa

23.9.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Viimeisen reiän birdie toi Roope Kakolle (70-69,-3) jatkopaikan Portugalin Vilamourassa pelattavassa European Tourin kilpailussa.

Roope Kakko jakoi sijalukua 63. yhdessä 12 muun pelaajan kanssa Portugal Mastersissa Vilamourassa toisen kierroksen jälkeen.

Eroa johdossa olevaan Nino Bertasioon on yhdeksän lyöntiä, kuudenteen sijaan matkaa on vain kuusi lyöntiä.

Alkukaudesta lupaavia otteita European Tourin kisoissa esittäneelle Kakolle selviytyminen viikonlopun kierroksille oli helpottavaa, sillä hän on karsiutunut seitsemän kertaa peräkäin ulkomailla pelaamissan kisoissa ja pelannut neljä kierrosta viimeksi kesäkuun puolivälissä.

Vierumäki Finnish Challengessa elokuun alussa Kakko (23. sija) pääsi jatkoon. Kilpailu typistyi sateen johdosta kolmen kierroksen mittaiseksi.

Portugal Mastersin kolmas päivä Victoria Golf Coursella tulee olemaan Kakolle ennätyksellisen nopea, sillä hän pelaa sen ensimmäisenä yhdessä merkkaajan kanssa pelaajamäärän ollessa pariton.

Kakon kierros käynnistyi kello 9.35 Suomen aikaa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä