Roope Kakko hakee menestystä Porsche European Openista

21.9.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko starttaa torstaina kello 9.00 avauskierrokselleen Bad Griesbach Resortin Beckenbauer -kentällä Saksassa. Tässä European Tourin kilpailussa palkintorahaa on jaossa kaksi miljoonaa euroa.

Runsaiden sateiden johdosta harjoituskierrosten sijaan osallistujat pääsevät keskiviikon aikana vain kävelemään kentän läpi ja puttaamaan viheriöillä.

Edellisvuoden kilpailussa Kakko ei ollut mukana. Syksyn selkeä tavoite on tuplata kauden aiemmat tienestit (122 000), jotta paikka 110 ensimmäisen pelaajan joukkoon varmistuisi ja työpaikka ET:lle vuodelle 2017 uusiutuisi.

”Kävin pelaamassa tiistaina toisella kentällä tuntuman saavuttamiseksi. Uusi viikko ja uudet mahdollisuudet. Nyt pitää pystyä unohtamaan menneet ja voittaa paini itsensä kanssa itseluottamuksen rakentamiseksi. Peli-ilon kautta se tuloskin tulee, sadan metrin sisäpuolelle reiästä tarvitsen lisää tehoja”, edellisviikolla Italiassa karsiutunut Roope Kakko kiteytti lähtökohdan kisaan.

 

Seuraa Roopen kisakuulumisia Facebookissa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä