Roope Kakko piirustuslaudan kautta European Tourin karsintoihin

25.9.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko (70-69-70-74,+3) putosi päätöspäivänä sijalle 68. Portugal Mastersissa Vilamourassa.

Kilpailu oli Kakolle kauden kahdeksas ja samalla viimeinen European Tourilla. Alkavalla viikolla hän osallistuu vielä Challenge Tourin kisaan Espanjassa ennen treenijaksoa.

Kakko selvisi neljässä pääkiertueen kisassaan viikonlopun kierroksille. Parhaat sijoitukset olivat 20. ja 22., Sijoitus Race to Dubai -listalla on 23.

”Joku käsijarru tuossa pelissäni on päällä nimenomaan kisoissa, raikkaus puuttuu. Torstain jälkeen kuvittelin saaneeni otteen tekemiseen, mutta tunne jäi lyhytaikaiseksi”, Kakko kuvaili.

”Ei auta muuta kuin painaa treenien kautta kohden karsintoja, koettaa saada onnistumisia niissä ja harkkarundeilla. Oman tekemisen piirustuslaudalle tässä on siis nyt asiaa.”

Roope Kakko pääsee mukaan European Tourin karsintafinaaliin, joka käydään 11.–16. marraskuuta Lumine Golf Clubilla, Espanjan Tarragonassa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä