Roope Kakolla hyvä avauskierros Nordcenterin Finnish Tour -kilpailussa

5.5.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Kaudella 2016 European Tourilla kiertänyt Roope Kakko osallistui torstaina Nordcenterin Fream-kentällä käynnistyneeseen Finnish Tourin kisaan.

Avauspäivänä hän sai Fream-kentällä tuloksekseen 72 (par), jolla on kolme lyöntiä johdossa olevaa Lauri Ruuskaa ja Casimir Collinsia perässä. Kakko jakaa avauspäivän jälkeen viidennen sijan.

Vuoden ensimmäisessä kilpailussa Turkissa karsiutunut Kakko omaa vahvan kortin Challenge Tourille, sekä rajoitetun pelioikeuden European Tourille.

”Nordcenterin kisa on osaltani tärkeää valmistautumista kahden seuraavan viikon aikana Portugalissa ja Italian Sisiliassa pidettäviin European Tourin kisoihin.”

”Pelissäni on hyviä osasia, joita koetan hioa yhteen Finnish Tourin tapahtumassa. Toivon kykeneväni hilaamaan itseni Portugalissa ja Sisiliassa kärjen tuntumaan ennen päätöspäivää ja nousemaan siitä voittotaistoon”, Kakko suunnitteli ennen kilpailun alkua.

”Tavoitteeni on saada viimeistään kaudelle 2018 pelioikeus European Tourille. Se on mahdollista vuoden 2015 malliin ansaita välittömästi voittamalla European Tourin osakilpailu”, Kakko tietää.

Heinäkuussa 2015 Kakko voitti Portugalissa Madeiran osakilpailun, saaden pelioikeuden European Tourille vuoden 2016 loppuun asti.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä