Roope Kakko lukee viheriöitä jaloillaan Irlannissa

18.5.2016

Roope Kakko suuntasi maanantaina Irlantiin, jossa pelataan vuoden 2006 Ryder Cup-kentällä K Clubilla maan mestaruuskisat.

Kakko hätkähdytti samasssa kisassa vuonna 2009, jolloin hän oli seitsemäs ansaiten elämänsä suurimman palkintoshekin,  105 000 euroa. Toinen yrittämä 2014 toi sekin mainion sijaluvun 21.

Arnold Palmerin suunnittelema kisakenttä on Kakolle uusi tuttavuus.

”Hyvin olen saanut kentästä otetta. Viheriöt ovat jänniä. Näyttävät silmän hitailta, mutta ovatkin melko nopeat. Haastaviksi ne tekee se, että niiltä löytyy kaikki vihreän eri sävyt. Kasvusuuntaa ja kallistuksia pitää osata lukea myös jaloilla tunnustellen. Kun vauhdit saa puteissa kohdelleen, on mahdollista rakentaa hyviä puttipäiviä”, hän laskeskelee.

Harrastajapelaajan ajatusmallista poiketen Kakko toivoo kurjaa keliä kisapäiviksi. ”Kun on lepoa alla jaksan kyllä rakentaa tulosta ja peliä virkeänä. Vetinen keli on mielestäni minulle selvä etu ET:n normipelaajiin nähden”, hän perustelee toivettaan.

Kakko kiertää torstaina ensimmäisessä ryhmässä ( 9.30 Suomen aikaa) seuranaan Aasian ainoa major-voittaja Y.E. Yang, sekä toinen konkari Bradley Dredge.

Kisan palkintopotti on muhkea, neljä miljoonaa euroa.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä