Roope Kakko luottavaisena Lontoon kilpailuun

13.10.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko starttasi torstaina kello 10.40 Suomen aikaa ensimmäiselle kierrokselleen The Grove Resortissa pelattavassa British Mastersissa.

Kilpailu on Kakolle kauden 24. mukaan lukien olympialaiset, samalla myös toiseksi viimeinen.

Tuoreimmalla Race to Dubai -listalla Kakko on 143., ansioita on 128 000 euroa.

British Mastersissa ja seuraavalla viikolla pelattavassa Portugal Mastersissa Kakon pitäisi ansaita saman verran euroja kuin koko alkukaudella uusiakseen työpaikkansa ET:lla ilman marraskuussa pidettäviä karsintoja.

Viides sija Lontoon kupeessa pelattavassa viikonlopun kisassa riittäisi nostamaan hänet pysyvästi 110:n ensimmäisen joukkoon listalla.

”Pelin kaikki osaset ovat hyvässä kunnossa. En vain ole kyennyt hitsaamaan niitä kentällä toimivaksi kokonaisuudeksi. Sain lauantaina St. Andrewsissa (tulos 67) hyvin omasta pelistä kiinni. Tuo tunne ja hyvä keskittyminen on vietävä myös tämän kisan jokaiseen suoritukseen”, Kakko ohjeistaa itseään.

Seuraa Roope Kakkoa Facebookissa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä