Roope Kakko lähtee Hampurin kilpailuun positiivisin mielin veljensä Karri mailapoikanaan

26.7.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko pelaa loppuviikosta kauden kahdeksannen kilpailunsa osallistuessaan kahden miljoonan euron palkintopotin tarjoavaan Porsche European Openiin Hampurissa.

”Tuntuu hienolta olla pääkiertueella mittaamassa osaamistaan. Veljeni Karrin mukanaolo tuo siihen pikantin lisän. Hän on täysverinen ammattilainen, joka antaa pelaamiseen ja valmistautumiseen kaiken osaamisensa.”, Kakko toteaa.

Normaalisti Mikko Korhosen kanssa työskentelevä Karri Kakko oli Roopen mailapoikana muun muassa tämän voittaessa amatöörinä 2004 Challenge Tourin kisan Espoossa.

”Tämä kenttä pelataan märkänä ja erikoisen pitkänä. Mahdollisuuteen on kuitenkin tartuttava positiivisin mielin ja vedettävä vahvalla luotolla omaan osaamiseen tukeutuen hymy huulilla”, jo maanantaina täyden kierroksen pelannut Kakko suunnittelee.

Kierrokselleen hän lähtee tänään kello 8.30 Suomen aikaa.

”Silloin on sopivan vireen ja vaihteen oltava silmässä. Toivottavasti pelini riittää ja pääsen sunnuntaina iltapäivällä taistelemaan hyvistä sijoituksista.”, Kakko summaa.

Saksan kilpailun jälkeen Kakko palaa Suomeen ja osallistuu Vierumäellä järjestettävään Vierumäki Finnish Challengeen.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä