Roope Kakko kolmas Ranskassa

22.6.2015

Roope Kakko (67-71-71-68) nousi Aa Saint Omerin kentällä pelatussa Challenge Tourin kisassa sunnuntaina kolmanneksi.  Isäntämaa Ranskan Sebastien Gros oli kahdeksan lyöntiä Kakon edellä, kakkostilaan jäi eroa vain lyönti.

"Pelasin hyvin. Tekeminen on mennyt viimeisten viikkojen aikana oikeaan suuntaan muutettuani harjoittelun painotuksia. Minni ( Blomqvist-Kakko) auttoi selkiyttämään pelaamiseen liittyviä ajatuksia. Voittaja meni täällä omilla luvuillaan. Oletin, että tulos 68 olisi nostanut minut toiseksi,"  päätöspäivän ilman bogeja selvittänyt Kakko viestiti. 

Hän ansaitsi 14 000 euroa ja sai myös reilusti World Ranking-pisteitä.  Edellisviikolla sijoitus Itävallan ET-kisassa  oli 16. Alkavan viikon torstaina Kakko käynnistää pelit European Tourin osakilpailussa Münchenissä. 

"Maanantaina teen pienen jumpan, tiistaina ollaan jo Saksassa. Siellä saa lyödä taas normilyöntejä. Ranskassa suuri osa lyönneistä oli kentästä johtuen erikoissuorituksia", hän jatkoi.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä