Roope Kakko birdiejahtiin Portugal Mastersissa

19.10.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

European Tourin kauden viimeinen kisa ennen Race to Dubain finaalikisoja ja Kiinan WGC-kilpailua pelataan viikonloppuna Portugalin Algarvessa.

Edellisellä viikolla British Mastersissa varsin ehjän kisan pelannut Roope Kakko omaa edelleen mahdollisuuden uusia korttinsa ilman karsintoja. Se kuitenkin vaatisi sijoittumista Portugal Mastersissa jaetulle kolmannelle sijalle.

"Sain hyvän itseluottamusboostin Englannin kisasta. Lähipeli oli kunnossa, sen täytyy toimia täälläkin menestyksen takaamiseksi."

"Kenttä on hieman ihmeellisessä formussa. Karheikot ovat hyvin heikkoja, niistäkin pääsee hyökkäämään viheriölle, jopa lipulle.  Tulostaso on suurella todennäköisyydellä erittäin kova. Se vaikuttaa omaankin tekemiseen, pitää uskaltaa olla päättäväinen, jopa agressiivinen, pelilinjoissa", Kakko tähdentää.

Hänellä on makoisia muistoja edellisestä Portugalin kisastaan Madeiralta heinäkuun lopulta 2015, jolloin Kakko voitti European Tourin kilpailun.

Roope Kakko lähtee kierrokselleen torstaina kello 11.20.

 

Seuraa Roopea Facebookissa >>

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä