Roope Kakko kilpailee Sveitsissä

31.8.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko osallistuu toista kertaa urallaan torstaina käynnistyvään Omega European Mastersiin. Kiertueen perinteikkäimpiin tapahtumiin kuuluva kisa käydään perinteisesti komeissa alppimaisemissa Crans Sur Sierressa.

”Pallo lentää huomattavasti tavanomaista paremmin, kymmenen prosenttia voi omissa laskuissa aina ottaa mitasta pois”, Kakko tietää. Hän karsiutui kauden 2014 kisassa tuloksin 71-70.

”Viikon iso tavoite on muuttaa oma suhtautuminen pelin tapahtumiin ja lisätä aimo annos positiivisuutta kentälle. Kenttä ja kylä sen ympärillä ovat todella makeita, puitteet ovat kunnossa”, kauden 19:n kisansa pelaava Kakko jatkoi.

Hän lähtee torstain kierrokselleen kello 14.40 Suomen aikaa yhdessä Espanjan Alvaro Quirosin ja Thaimaan Prom Meesawatin kanssa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä