Roope Kakko karsiutui Hampurin kilpailussa

31.7.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakolla (72-73,+1) oli kaksi lyöntiä liikaa jatkoonpääsyyn Porsche European Openissa Green Eagle Golf Clubin kentällä.

Roope Kakko aloitti kauden neljännen European Tourin kisansa molemmilla kierroksella tehden niillä kaksi ja kolme bogia ennen ensimmäistä birdietä.

”Heikko aloitus harmittaa. Ei ollut riittävää päättäväisyyttä tekemisessä astuessani ykkösen tiiboksiin. Olin epävarma, en kyennyt ottamaan hommaa haltuun. Otin turhia paineita kaikista lyönneistä. Olin käytännössä kahvilla ajatusteni kanssa. Kierrosten edetessä tekeminen parani, mutta se ei enää riittänyt”, Kakko ruoski itseään.

Seuraavan kisa on edessä jo alkavalla viikolla. Roope Kakko osallistuu torstaina käynnistyvään Vierumäki Finnish Challengeen.

”Nyt pitää keskittyä treeneissä siihen, että niissä saa onnistumisia, mieli rauhoittuu, ja sitä kautta saan parempia lyöntejä myös tulevaan kilpailuun”, Kakko suunnittelee.

Roope Kakko on ainoa ja myöskin viimeisin suomalaispelaaja, joka on voittanut sekä European Tourilla (Madeira 2015) että Challenge Tourilla (Volvo Finnish Open 2004, Oman 2013). Madeiran kisa kuului myös Challenge Touriin.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä