Roope Kakon kausi jatkuu European Tourin karsinnoissa

24.10.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko karsiutui kauden viimeisessä European Tourin kisassaan Portugal Mastersissa tuloksin (75-68,+1).

Kakko pelasi kauden mittaan 25 kisaa, joissa paras sijoitus oli 17. Skotlannissa pidetyssä reikäpelikilpailussa. Lyöntipelikisoista paras oli Qatarin 29. sija.

Ansioita kertyi 148 577 euroa, Race to Dubai- listalla hän oli 144.

"Heikko kausi tämä oli odotuksiin nähden. Olen kahden päivän aikana ehtinyt asioita vähän pyöritellä mielessäni. Taso ei vaan riittänyt, kokonaisuus ei toiminut, vaikka hyviä välähdyksiä oli paljon."

"Suurin syy oli, että huonoina päivinä tulokset vaipuivat turhan heikoiksi. Annoin asioiden vaivata, keskityin epäolennaisuuksiin. Fokus ei pysynyt kasassa", Kakko ruoti Portugal Mastersin päätöspäivänä sunnuntaina.

Kakko pelasi päättyneen kauden voittajakategorialla Madeiralla kesällä 2015 saavuttamansa voiton ansiosta.

Tulevalle kaudelle hän joutuu hakemaan pelipaikkaa European Tourin karsintafinaalista, joka pelataan 12.-17.11. PGA de Catalunyan kahdella kentällä.

Osallistumiskerta on Kakolle karsintoihin jo kymmenes. Hän onnistui syksyllä 2010 saamaan kortin finaalista PGA de Catalunyassa.

'Valmistautumisaikaa on pari viikkoa. Täytyy tehdä itselle vesiselväksi se, että keskityn oleelliseen, pelaan parasta mahdollista peliäni ja sillä pääsen läpi", Kakko suunnitteli.

Seuraa Roopea Facebookissa. »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä