Roope Kakko käänsi katseet Kiinan kisoihin

18.4.2016

Roope Kakko (73-76-83-73,+21) jäi sijaluvulle 64. Valderraman kentällä pelatuissa Espanjan avoimissa.

Erittäin 'piukaksi' etenkin karheikkojen osalta viritetty Valderrama koetteli pelaajien taitoa ja sitkeyttä. Voittaja Andrew Johnston (+1) pelasi kaikkien muiden tavoin yli parin.

'Oli kyllä armoton rata viritetty tälle viikolle. Virhemarginaalit on todella pieniä. Siihen nähden raffien pituus ja vaikeus olivat vähän ylimitoitettuja. Järjestäjät halusivat voittotuloksen kipuavan yli parin ja onnistuivat siinä', Kakko analysoi.

Toisella kierroksella hole in onen tehnyt Kakko ei halunnut muistella kisaansa kokonaisuutena. Lauantaina hän pelasi tuloksen 83, sunnuntain tulos oli kymmenen lyöntiä parempi, vaikka tuloskortissa oli yksi kahdeksikko. Katseet ovat jo kääntyneet seuraavilla viikoilla Shenzhenissa ja Pekingissä pidettäviin kisoihin. 'Tärkeintä on nyt palautua henkisesti tästä verilöylystä ja löytää Kiinan kilpailuihin raikkautta ja aggressiivisuutta tekemiseen.'

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä