Roope Kakolla vahva viikonloppu Itävallassa

12.6.2017 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko oli 20. lopullisella tuloslistalla Wienin lähistöllä Diamond Country Clubilla pidetyssä European Tourin kilpailussa.

Roopen kierrostulokset olivat 71-75-69-69,-4. Eroa voittajaan oli kahdeksan lyöntiä, toisen sijan jakaneeseen Mikko Korhoseen seitsemän.

”Tavoitteeni oli pelata todella kova tulos ja nousta kymmenen joukkoon, jolla olisi saanut paikan seuraavaan tapahtumaan. Se jäi nyt pari iskua vajaaksi.”

”Etuysin jälkeen olin vielä asemissa, mutta sisääntulossa en osunut väyliin, enkä päässyt siten birdiepaikkoihin. Viikonlopun esitys oli kuitenkin vahva, erityisen tyytyväinen olen puttipeliin ja asenteeseeni kentällä. Sellainen olo jäi, että täältä olisi ollut enemmänkin otettavissa”, kauden parhaan sijoituksensa saavuttanut Kakko ynnäili.

Hän pelaa seuraavaksi Challenge Tourin kisassa Ranskassa.

”Sinne viedään täältä hyvä puttipeli ja nadalmainen taistelijan ote peliin”, Kakko suunnitteli.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä