Roope Kakko odottaa tuloskunnon puhkeamista

7.9.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko korkkasi alkuviikosta itselleen uuden kentän Hollannissa. The Dutch isännöi ensimmäistä kertaa European Tourin kilpailua.

”Ihan kiva kenttä pelata. Lipunpaikoilla pystytään muokkaamaan pelattavuutta poikkeuksellisen paljon. Viheriöiden muotoilu on mennyt muutamin kohdin vähän yli. Pitää olla tarkkana, ettei missaile väärälle puolelle”, Kakko kertoi kisan aattopäivänä.

Viimeiset seitsemän lyöntipelikisaa European Tourilla ovat tuloksellisesti olleet Kakolle vaikeita. Hän on päässyt kerran jatkoon (38.)

"Olen tehnyt mielestäni viimeisten viikkojen aikana fiksuja asioita. Uskon, että tämä näkyy pian myös tuloskortissa."

Roope Kakko

Race to Dubai -listalla hänellä on koossa 2/3 siitä rahasummasta, jolla olisi sijalla 110., joka tuo kauden päätteeksi kortin kaudelle 2017.

Eroa rajalle on noin 63 000 euroa, jonka kurominen umpeen kerralla vaatisi Hollannissa kuudetta sijaa.

”Oma peli tuntuu siltä, että se on ihan urallaan. Mitään ongelmia ei ole, täytyy pyrkiä olemaan keksimättä niitä kierrosten aikana. Olen tehnyt mielestäni viimeisten viikkojen aikana fiksuja asioita. Uskon, että tämä näkyy pian myös tuloskortissa”, Kakko järkeilee.

Hän lähtee torstain kierrokselleen Suomen aikaa kello 15.20.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä