Roope Kakko hakee menestystä Wentworthissa

26.5.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

European Tourin pääkonttorin yhteydessä sijaitseva Wentworthin West Course Lontoossa isännöi viikonloppuna BMW PGA Championshipia.

Tourin lippulaivakilpailussa on muhkea palkintopotti ( 5 milj. euroa), osallistujalistalla käytännössä kaikki Touria säännöllisesti kiertävät tähdet.

Roope Kakko on mukana toista kertaa, kaudella 2014 hän oli 54. 'Tämä kenttä erottelee jyvät akanoista. Pelin henki on selvä, hyvillä suorituksilla on edellytyksiä tavoitella kärkisijoituksia, huonoilla jää armotta häntäpäähän. Lähden tavoittelemaan ehjää suoritusta, sinnikkäästi omia vahvuuksia peliin, neljä tasapainoista kierrosta pitäisi saada kasaan', Kakko suunnitteli kisan alla.

Torstaina hän lähtee kierrokselleen kello 16.30 Suomen aikaa.

Kakon urakka jatkuu jo maanantaina niinikään Lontoossa. Walton Heathin kahdella kentällä pelataan 36 reiän karsinta US Openiin.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä