Roope Kakko hakee menestystä Milanosta

17.9.2015

Roope Kakko käynnistää avauskierroksensa Italian avoimissa Golf Club Milanon kentällä torstaina kello 14.50. Suomen aikaa. Pelikavereina ovat Espanjan 'bighitter' Alvaro Quiros sekä Ranskan Romain Wattel.

"Tosi mukavaa olla taas kisassa mukana. Omaa suunnitelmaa seuraten olen tehnyt Mika Piltzin kanssa työtä vedon parantamiseksi.  Lyönti  näyttää hyvältä ja tuntuu myös. Oikeaan suuntaan ollaan matkalla", Kakko tuumi keskiviikkona.

Kisakenttä on ensimmäistä kertaa Italian avointen näyttämönä."Valitettavasti se on todella huonossa kunnossa. Täällä oli alkukaudeta vedestä puutetta, sitten sitä tuli kaatamalla. Huonon onnen kruunasi joku tauti, joka pilasi viheriöt. Tämän viikon suurin haaste onkin osata suhtautua kenttään ja sen aiheuttamiin haasteisiin oikealla tavalla. Mental-puoli on kovilla, täytyy pysyä kasassa," Kakko ohjeisti itseään.

Roope Kakolla on Italian avoimista hyviä muistoja. Hän oli kauden 2009 kisassa Torinossa päätöspäivänä kärkiryhmässä. Lopullinen sijoitus oli kahdeksas. Kakon elokuun kisat  tuottivat uran ensimmäisen European Tourin  voiton Madeiralla sekä viidennen tilan Tsekissä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä