Roope Kakko ensi viikonloppuna vauhdissa European Tourilla

10.6.2015 Kuvat: Matti Pyykkö

Roope Kakko pelaa viikonloppuna kauden kolmannen kisansa European Tourilla. 33-vuotiaan Kakon päätyöpaikka on Challenge Tour, ja myös pääkiertueen kisoihin hän pääsee mukaan muutaman kerran kaudessa.

Kesäkuun alussa Kakon sijoitus oli 60. Malmön CT-kisassa. Madeiran kisa siirrettiin sään vuoksi heinäkuulle.

"Olen kiinnittänyt viimeisten viikkojen aikana reeneissä huomiota lähipeliin. Kun se on kunnossa ja tiedostan tekeväni up & downeja hyvällä prosentilla, tulee kenttäpeliinkin luottoa", Kakko kertoi ennen Itävallan matkaansa.

Itävallan Diamond Country Club on koulinut Kakkoa kahdella edellisellä yrittämällä. Hän jätti leikin kesken vuonna 2012 pelattuaan avauskierroksen tulokseen 82. Viime vuonna Kakko siirsi kolmannella kierroksella mainoskylttiä ja tuli hylätyksi väärän kortin allekirjoituksen vuoksi. Sillä hetkellä hän oli tuloslistalla 16.

"Uskon olevani valmis tekemään hyvää tulosta ja lähden revanssihengessä torstain kierrokselle", Roope luonnehti tunnelmiaan.

Viikonlopun European Tourin startti on torstaina 11.6. aamulla.

"Kauden tavoite on pelata hyvää golfia ja menestyä, oli sitten kyseessä ET:n tai CT:n kilpailu. Turun Gant Open on luonnollisesti ohjelmassani", Kakko lupasi.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä