Roope Kakolla hyviä väläytyksiä Saksassa

27.6.2016 Kuvat: Veikko Kähkönen

Roope Kakko (68-75-74-69) pelasi viimeiset seitsemän reikää viisi alle parin nousten BMW International Openissa yli 20 sijaa. Kakon sijoitus viikonlopulta oli 38.

Roopen kaksi keskimmäistä kierrosta (75-74) pudottivat hänet kärkitaistoista Golf Club Gut Lärchenhofin kentällä lähellä Kölniä pelatussa BMW International Openissa.

Neljännen kierroksen seitsemällä viimeisellä Kakko sai ison vaihteen silmään pelaten ne viisi alle. Kakko nousi hetkessä 21 sijaa ja oli lopulta 38.

Ensimmäisellä kierroksella hänellä oli samanlainen spurtti – viisi perättäistä birdietä ja tulos 68.

”Hyvin sinnittelin ja oli hyviä väläyksiä joukossa. Sunnuntaina löin hyvin draiveja, mikä antaa uskoa tulevaan Pariisin kisaan, jossa draiveri on bägin tärkein maila”, Kakko iloitsi.

Ranskan avoimet käynnistyvät torstaina. Sitä seuraavalla viikolla pelattavat Skotlannin avoimet ovat viimeinen karsintakisa olympialaisiin.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä