Roope Kakko 39. Dubaissa

7.2.2016

Roope Kakko (72-69-67-73,-7) pelasi sunnuntaina Emiratesin kentällä tuloksen 73, jolla hän putosi tasaisessa kilpailussa sijaluvulle 39.

Euroja Kakko kotiuttaa 16 671, saavutus toi myös arvokkaita World Ranking-pisteitä, joiden perusteella ratkaistaan Rio de Janeiron kisapaikat. 129 pelaajan joukossa sijoittumista ensimmäiseen kolmannekseen voidaan pitää erinomaisena. Jossiteltavaa Kakolle jäi päätöspäivänä kahdelta viimeiseltä reiältä, joilla hän teki bogeyt.

"Rautalyöntini ovat talvitauon aikana kehittyneet hurjasti. NIiden eteen on tehty kovasti töitä, luotto tähän pelin osa-alueeseen on noussut aivan eri tasolle. Vastaavasti alle 100 metrin matkalta vaihteluväli oli näissä kolmessa kisassa liian suuri. Etenkin puttipelissä oli huonoja hetkiä. Viimeisellä kierroksella puttasin neljällä viheriöllä kolme kertaa, se vei mahdollisuudet nousulta", Kakko analysoi.

Kakko pääsi jatkoon myös Abu Dhabissa (70.) sekä Qatarissa (29.) "Kolmen viikon kisajakso jätti erittäin positiivisen olon. Nyt on hyvä valmius lähteä viettämään treenijaksoaa, on pussi täynnä eväitä siitä, mihin asioihin keskittyä. Tuloksenteon kannalta tärkeä mailat, wedget ja putteri kun saadaan toimimaan pidemmissä jaksoissa niin huomattavasti parempia tuloksia on mahdollista tehdä."

Dubaista Roope Kakko lentää takaisin Floridan tukikohtaansa Orlandoon. Seuraavat kisansa hän pelaa Thaimaan Hua Hinissa (10.-13.3.) sekä Intiassa (17.-20.3).

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä