Raha ei välitä siitä, kuka olet. Hyvä varainhoitaja välittää.

16.3.2017

Hyvä varainhoitaja tuntee sinut, päämääräsi ja arvosi. Sen saavuttaminen käytännössä ei kuitenkaan ole aina helppoa.

Pasi Poikkeus

Pasi Poikkeus

Asiakkaan tunteminen ei sinänsä ole uusi asia. Finanssialan toimijana se on meidän velvollisuutemmekin. Sen vuoksi kysymme asiakkailtamme jatkuvasti enemmän erilaisia tietoja, jotka voivat välillä kummastuttaakin.  

Näillä tiedoilla emme voi kuitenkaan väittää vielä oikeasti tuntevamme asiakkaitamme. Asiakkaan tunteminen vaatii aikaa, panostusta, aitoa kiinnostusta ja halua ymmärtää – kuten missä tahansa ihmissuhteessa.

Arvot ohjaavat meidän kaikkien toimintaa ja pysyvät suhteellisen muuttumattomina lyhyellä aikavälillä. Ihmisen arvoihin vaikuttavat kuitenkin monet eri asiat, joista ikä on yksi merkittävimmistä tekijöistä. Kun kokeilunhalu ja riskinotto ohjaavat usein parikymppisen toimintaa, nousevat yleensä iän ja esimerkiksi perheen myötä turvallisuus, pysyvyys ja vastuullisuus tärkeämmiksi tekijöiksi.

Arvotutkija, professori Klaus Helkama on tutkinut suomalaisten arvoja ja pohtinut, mikä meitä oikeasti yhdistää. Jos vertaamme suomalaisten arvoja muuhun maailmaan, kaksi asiaa nousevat yli muiden: rehellisyys ja turvallisuus.

Rehellisyys ja turvallisuus ovat myös varainhoitoalalla kaiken toiminnan lähtökohta. Varainhoitajina olemme toteuttamassa asiakkaidemme luottamustehtävää.

Älä siis ylläty monista kysymyksistämme. Haluamme ymmärtää, mitä arvostat elämässäsi ja palvella sinua paremmin.

Pasi Poikkeus, myyntijohtaja, varainhoito

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä