Podcast

Työyhteisön tuki palkitsee myös freelanceria ja yrittäjää

16.4.2019

Nykyään on yhä tavallisempaa olla jotakin muuta kuin perinteinen työsuhteessa oleva työntekijä tai yksityisyrittäjä. Miten työntekijöitä kannustetaan kohti tavoitteita, kun työsuhde poikkeaa perinteisestä?

Työsuhteinen työntekijä, keikkatyöläinen, freelancer, kevytyrittäjä, franchise-yrittäjä, yrittäjä. Skaala on laaja, ja nykyään on yhä tavallisempaa olla jotakin muuta kuin perinteinen työsuhteessa oleva työntekijä tai yksityisyrittäjä.

Miten franchise-yrittäjää sitoutetaan ja kannustetaan kohti tavoitteita? Entä miten freelance-työntekijä istuu projektitiimiin? Aiheesta keskustelevat Markku Kosonen, MRoom-ketjun emoyhtiön toimitusjohtaja, sekä Dijana Soininen, CPO, Mirum Agency. Jakson juontaa Mandatum Lifen Roosa Kohvakka.

Kuuntele podcast:

iTunes Podcast
Spotify

 

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä