Mandatum Lifen Varainhoito palkittiin SFR:n tutkimuksessa

5.12.2013

Mandatum Lifen varainhoito on saanut parhaan instituutiovarainhoitajan Platinum Award -palkinnon Scandinavian Financial Researchin (SFR) tutkimuksen toisessa pääsarjassa "Challengers". Tutkimuksessa arvioidaan ja palkitaan Suomen parhaita varainhoitotaloja 14 laatukriteerillä parhaan keskiarvon mukaan.

"Mandatum Lifen Varainhoito perustettiin viisi vuotta sitten, mutta instituutiotiimimme on kasvanut nykyiseen mittaansa viimeisen 2–3 vuoden aikana. Selkeys ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva palvelu on koko varainhoitotoimintamme kulmakiviä ja siksi olemmekin erittäin iloisia saamastamme palautteesta etenkin asiakaspalvelumme suhteen", kertoo instituutiovarainhoidon tiimin vetäjä Carl-Richard Lundell.

Selkeys ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva palvelu on koko varainhoito-
toimintamme kulmakiviä.

Lundellin mukaan palkinto on erityisen tärkeä myös siksi, että siinä näkyy onnistumiset sijoituskohteiden valikoiman laajentamisessa, kilpailukykyisessä hinnoittelussa sekä osoittaa, että vakuutussopimuskehikko istuu erinomaisesti myös instituutiosijoittajille.

Kilpailuetuna aktiivinen markkinanäkemys

Mandatum Life sai tutkimuksessa hyvät arviot laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi aktiivisesta markkinanäkemyksestä, viimeaikaisesta tuottokehityksestä, maineesta sekä organisaation vakaudesta.

"Tutkimuksesta ilmeni, että suurin ero kaikkien vastauksien keskiarvoon nähden oli juuri aktiivisessa markkinanäkemyksessä. Uskon, että kurinalainen mutta läpinäkyvä sijoituspäätösmalli on asiakassuhteen tärkeimpiä peruspilareita. Kärkipaikan saavuttaminen pohjautuu kuitenkin koko varainhoitopalvelun laadukkuuteen", Lundell sanoo.

Scandinavian Financial Researchin vuosittainen tutkimus on puolueeton ja siihen on haastateltu henkilökohtaisesti yli 90 instituutiosijoittajaa. Lisätietoa tutkimuksesta osoitteessa http://sfrgroup.com/

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä