Life Journal ja Taloustaito aloittavat sisältöyhteistyön

27.5.2015 Kuvat: Taloustaito

Mandatum Life ja Taloustaito ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Life Journalissa julkaistaan jatkossa Taloustaito-lehden artikkeleita. Life Journalissa julkaistavat artikkelit käsittelevät esimerkiksi yksityishenkilöiden, yrittäjien ja yritysten verotukseen liittyviä asioita. Yhteistyön kautta haluamme tarjota lukijoillemme lisää hyödyllistä tietoa ajankohtaisista ja kiinnostavista asioista.

Taloustaidon artikkelit tunnistaa aina jutun yhteydessä olevasta logosta. Listaus uusimmista jutuista löytyy lisäksi Life Journalin etusivulta oikealta palstalta Taloustaito-logon alta.

Taloustaito on Veronmaksajain Keskusliiton julkaisema verotukseen ja talousasioihin keskittyvä lehti. Painetulla Taloustaito-lehdellä on 335 000 lukijaa.

Life Journal on Mandatum Lifen foorumi tuoreille ajatuksille henkilöstön palkitsemisesta ja sitouttamisesta, omistajayrittäjyydestä sekä varallisuuden kasvattamisesta ja tulevaisuuden turvaamisesta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä