Levin uusi aalto

23.3.2017 Matleena Uusipaikka Kuvat: Panu Jyrä

Levin lumo houkuttelee pohjoiseen yhä useampia turisteja.

”Luonnon kauneus täällä hämmästyttää. Kaikki on järjestetty loistavasti, ihmiset ovat ystävällisiä”, kuvaili CNN:n tuottaja Ursin Caderas alppihiihdon maailmancupin aikaan haastattelussa Levin nettisivuilla.

Caderas ei ole ajatustensa kanssa yksin. Yhä useampi turisti haluaa napata osansa Levin lumosta. Levin tilaston mukaan yöpymisten määrä kasvoi 20 prosenttia vuonna 2016. Lentoyhtiöistä Finnair, Lufthansa ja Germania ovat ilmoittaneet lisäävänsä lentoja Kittilään.

Levi Matkailun toimitusjohtaja Kristiina Kukkohovi uskoo, että Levi vahvistaa edelleen rooliaan kotimaisen talvimatkailijan ykköskohteena. Nyt Levillä panostetaan siihen, että alue löytää paikkansa myös kaikenmaalaisten kesämatkailijoiden sydämissä. Tavoite on selvä: yhteensä miljoona vierailijaa vuodessa.

”Levin kesään on suunnitteilla uusi isompi tapahtuma”, Kristiina Kukkohovi paljastaa.

Voimakas kysynnän kasvu tuo alueelle myös investointeja ja uusia yrityksiä.

”Kutsun tätä Levin seuraavaksi kehitysaalloksi. Paikalliset yrittäjät ovat vahvasti mukana kehittämässä aluetta. Digitalisaatio, uudet tuotekonseptit, infrastruktuurin kehittäminen ja kestävä matkailu ovat avaintekijöitä Levin kasvun luomisessa.”

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä