Yrittäjän elämää 100 sekunnissa

Kovasella varaudutaan tulevaisuuteen – liikenteessä ja yritystoiminnassa

18.9.2014

Heikki Kovasen perheyritys, Kovanen Yhtiöt, on kuljetusalan tunnetuimpia yrityksiä Suomessa. Yrityksessä tehdään jatkuvasti töitä laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Kovanen Yhtiöt on taksialan edelläkävijä ja tunnettu ensiluokkaisesta palvelustaan. Ajokalusto on huippuluokkaa ja ajoissa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa. Myös henkilökunnan hyvinvointi on yritykselle tärkeää.

Yritykseen kuuluu kaksi liiketoiminta-aluetta: taksi- ja tilausajopalvelut sisältävä henkilöautoliikenne ja elintarvikekuljetuksiin erikoistunut Kovanen Logistics Oy. Kovasella työskentelee noin 600 henkeä ja autoja on liikenteessä lähes 200.

Kovanen Yhtiöt sai alkunsa 1970-luvulla, kun Heikki Kovanen alkoi ajaa taksia opiskelujensa ohella yhdessä veljensä kanssa. Nykyisin molemmat Kovasen tyttäret Hanna ja Eeva ovat yrityksen toiminnassa kiinteästi mukana. Perheyrittäjyys tarkoittaa Kovasille vahvasti työn kanssa ja työn ympärillä elämistä. Ennen kaikkea oman yrityksen kautta voi parhaiten turvata oman perheen taloutta ja tehdä asioita, jotka itse kokee oikeiksi.

Kovanen Yhtiöt on tehnyt Mandatum Lifen kanssa yhteistyötä talouden turvaamiseen liittyvissä asioissa jo 20 vuotta.

"Kun puhutaan vakuutusasioista, luottamusasioista, niin nimenomaan pitkä hyvä yhteistyö on ihan välttämätöntä. Oikea kumppani pitää löytyä, ja me olemme sen onneksi löytäneet", Kovanen toteaa.

Kovaset ovat halunneet varautua eläkeaikaan lisäeläketurvalla, mikä antaa yrittäjälle mahdollisuuden säilyttää elintasonsa ja tehdä itselleen tärkeitä asioita myös työuran jälkeen. Lisäksi Kovanen Yhtiöt on varautunut henkilöriskeihin riskivakuutuksilla, joilla pyritään ensisijassa takaamaan perheen toimeentulo, jos jotakin odottamatonta tapahtuisi.  

"Pyrimme tietysti huolehtimaan tulevaisuudesta varautumalla kaikkeen mahdolliseen. Mietimme eri vaihtoehtoja, jotta meillä olisi aina valmis suunnitelma jos jotain tapahtuu tai kun joka päivä tapahtuu jotain", Kovanen kertoo.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä