ML Eurooppa Osake

Katsaus sijoituskoriin

ML Eurooppa Osake

13.8.2013

Haluatko hyötyä vahvojen eurooppalaisten yhtiöiden tarjoamasta tuottopotentiaalista?  ML Eurooppa Osake -sijoituskori tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuden sijoittaa valikoidusti Euroopan houkuttelevimpiin yhtiöihin.

Valikoidusti vanhan mantereen osakemarkkinoille

Euroopan unioni on maailman suurin yhtenäinen talousalue, joka yhdessä muun Euroopan kanssa muodostaa houkuttelevan markkina-alueen monille yhtiöille. Eurooppalaisilla yhtiöillä on pitkät perinteet ja monet maailman arvostetuimmista brändeistä ovatkin eurooppalaisia. Euroopan maltillinen talouskasvu asettaa kuitenkin haasteita sijoittajalle ja tällaisessa kasvuympäristössä sijoittaminen korostaakin oikean yhtiövalinnan merkitystä.

"Viime aikoina korrelaatiot osakemarkkinoilla yhtiöiden välillä ovat pienentyneet, mikä tarkoittaa sitä, että oikealla osakevalinnalla on suurempi merkitys kuin aikaisemmin. Euroopasta löytyy useita menestyviä yrityksiä, joilla on selkeä strategia, vahva markkina-asema, hyvä kassavirta ja kannattavan kasvun edellytykset. Tällaisiin yrityksiin haluamme sijoittaa", kertoo Mandatum Lifen salkunhoitaja Christian Kock.

On tärkeää huomioida millaiset talouden kasvunäkymät ovat myös muualla kuin Euroopassa.

Monien eurooppalaisten yhtiöiden myynnistä huomattava osa suuntautuu kehittyville markkinoille, joka on Euroopan markkinalle merkittävä kasvuajuri.

"Monen eurooppalaisen yrityksen myynnin kasvu on riippuvainen kehittyvistä markkinoista, erityisesti Kiinasta. Esimerkiksi autonvalmistajien ja luksustuotteiden valmistajien kasvusta suurin osa tulee sieltä, joten on tärkeää huomioida millaiset talouden kasvunäkymät ovat myös muualla kuin Euroopassa", Kock jatkaa.

Sijoituskori sijoittaa varansa huolellisen analyysin pohjalta valikoituihin eurooppalaisiin yhtiöihin Mandatum Lifen salkunhoidon markkinanäkemyksen mukaisesti. Sijoituskorin tavoitteena on ylittää vertailuindeksin tuotto pitkällä aikavälillä (EuroSTOXX 50 NTR).

Kenelle sijoituskori sopii?

Normaalitilanteessa sijoituskori hajauttaa omistuksensa 30–40 yhtiön osakkeisiin, joten sijoituskori sopii hyvin sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa valikoidusti eurooppalaisiin yhtiöihin ja tavoittelee korkomarkkinoita parempaa tuottoa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä