Hyvä tunne kantoi Roope Kakkoa Qatarissa

30.1.2016

Roope Kakko (69-71-72-72) pelasi tuloksellisesti tasapainoisen esityksen European Tourin Qatarin kilpailussa.

Viikonloppuna hän nousi kuusi sijaa ja oli 29. Kisan voittaneeseen Branden Graceen eroa jäi yli kymmenen lyöntiä.

Roope Kakko kuittaa 19 340 euroa ja hän saa myös arvokkaita World Ranking -pisteitä, joiden perusteella heinäkuussa ratkaistaan olympiapaikkojen kohtalo.

"Tunnetila oli koko viikolle lähdettäessä erinomainen, se kantoi myös kierrosten aikana. Pelasin suuren osan ajasta hyvin, mutta sekaan mahtui taas selkeitä lapsuksia. Ajatus on ajoittain liian löysää. Puttiinkin jäi parannettavaa. Täällä vaikeuksia toi se, että virheriöitä jouduttiin tuulen takia pitämään melko hitaina", Kakko summaili viikkoaan.

Seuraavalla viikolla hän pelaa Dubaissa, jossa hän oli kaudella 2014 kolmen kierroksen jälkeen kahdeksas ja lopputuloksissa sijalla 23. Ennen paluutaan Floridan kotiinsa Kakko osallistuu vielä European Tourin Etelä-Afrikan osakilpailuun.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä