Hole in one Roope Kakon kierroksen huipennuksena

15.4.2016 Kuvat: Getty Images

Roope Kakko ( 73-76,+5) pelasi varsin värikkään toisen kierroksen Valderraman kentällä jatkuvissa Espanjan avoimissa.

Hole in one kentän 12:lla oli päivän ehdoton huipennus, joka käytännössä pohjusti Kakon pääsemisen kahdelle viimeiselle kierrokselle.

'Löin päivän aikana kaksi hyvää rautalyöntiä, tämä oli toinen niiistä.

Matkaa alamäkeen oli kovaan myötätuuleen 183 metriä. Osuma oli täydellinen, lentokaari korkea. Pallo laskeutui kuin perhonen viisi metriä ennen reikää ja valui nätisti reikään', Kakko maiskutteli uransa ensimmäistä European Tourilla tekemäänsä holaria.

Tuloskorttiin kirjattiin lisäksi kaksi birdiä, viisi bogia sekä kaksi tuplabogia. Yhteistulos 149 tullee riittämään paikkaan 65:n ensimmäisen joukossa. Varmaa tämä ei kuitenkaan ole, asia ratkeaa noin klo 20.40 mennessä.

'Kyllä oli taas kenttä tiukka. Harkkakierrokset mukaan lukien olen pelannut ulosmenon neljä kertaa. Paras tulos on 40 (+4). Viikonloppunakin Valderramassa tulee tapahtumaan, tällä kentällä ei saa lahjoja, eikä menesty ilman hyvää peliä', Kakko analysoi.

www.europeantour.com

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä