Team Tallberg: Emmalla menestyksekäs viikonloppu Helsingissä

25.10.2016 Kuvat: Heidi Lammi

Helsinki Porsche Horse Show 21.-23.10.2016 osoittautui menestyksekkääksi kilpailuksi Emmalle, Dolce Vita Crosbylle ja Arvenille. Debytointi kansainvälisellä CSI5*- tasolla sujui loistavasti ja Emma napsi viikonlopulta matkaan ehjiä suorituksia sekä muutamia sijoituksia. Viikonlopun täydensi Suomen Ratsastajainliiton myöntämä ratsastuksen Vuoden esikuva 2016 -palkinto, joka Emmalle ojennettiin kilpailuiden päätöspäivänä sunnuntaina.

Arven ja Emma hyppäsivät kilpailuissa 140-150 cm:n luokkia saaden sijoituksen sekä perjantaina (12.) että sunnuntaina (kuudes).

”Verrattain kokematon Arven hyppäsi upeasti tällä korkeimmalla kansainvälisellä tasolla. Pääsimme myös kokeilemaan 150-luokkaa lauantai-iltana, joka sujui hienosti yhdellä pudotuksella. Päätimme kilpailumme sunnuntaina virheettömään suoritukseen 140-luokassa, ja saimme sillä hienosti kuudennen sijan”, Emma kertoi iloisena.

Dolce Vita Crosby hyppäsi perjantain 150-luokan saaden yhden pudotuksen. Sujuvan radan ja hyvän tuloksen myötä Emma päätti yhdessä valmentajansa kanssa, että hän starttaa Dolcella lauantain 160 cm:n Grand Prix -luokassa.

”Grand Prix oli isokokoinen ja jäähallin areena on aika pieni, mikä lisäsi esteiden luomaa isoa fiilistä. GP-rata sujui hienosti ja saimme ainoastaan yhden pudotuksen. Dolce oli ihan mielettömässä iskussa ja kaikki sujui lähes täydellisesti. Olin todella, todella iloinen suorituksestamme”, Emma kertoi kansainvälisen 5*-tason GP:n debyytistään.

Sunnuntaina Emmalle ojennettiin Suomen Ratsastajainliiton ja Horzen toimesta ratsastuksen Vuoden esikuva 2016 -palkinto, joka myönnettiin Emman tekemästä kovasta työstä kansainvälisen menestyksensä eteen. Lisää aiheesta Suomen Ratsastajainliiton sivuilla »

Kilpailuiden täydet tulokset »

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä