Team Tallberg: Emman menestyksekäs kilpailukausi päätökseen Suomessa ― Annan Zorro pian valmiina kilpa-areenoille

13.12.2016

Emma Tallberg kävi lauantaina 10.12.2016 kilpailemassa Järvenpäässä ja päätti samalla menestyksekkään kilpailukautensa. Emman luottoratsuja Dolce Vita Crosbya ja Arvenia ei Järvenpäässä nähty, sillä kaksikko aloitti kilpailutauon lokakuisen Helsinki Horse Show’n jälkeen. Lauantaina kilparadalle pääsi sen sijaan debytoimaan Emman uusi esteratsu Dobbelt Quidam.

Emman uusi kilpakumppani saapui Suomeen marraskuun loppupuolella ja ratsukko hyppäsi lauantaina ensimmäisen yhteisen kilpailunsa. Startti 120 cm:n luokassa sujui virheettömästi ja toi parille hienosti neljännen sijan.

”Näin Dobbelt Quidamin lokakuussa ollessani Oslossa kilpailemassa. Se on todella lupaavan tuntuinen ja odotan mielenkiinnolla ensi kautta, kun Dobbelt Quidam pääsee kilpailemaan ja täydentämään tiimiä Dolce Vita Crosbyn ja Arvenin rinnalla. Dolce ja Arven ovat pitäneet nyt pientä taukoa kilpailuista, mutta olemme treenanneet kotona ja valmistautuneet ensi kautta kohti”, Emma kertoo.

Emman yliopisto-opinnot ovat jäämässä vuodenvaihteesta tauolle, ja Emman suunnitelmissa on pakata hevosauto ja muuttaa takaisin ulkomaille valmentautumaan ja kilpailemaan.

”Nyt kun ratsastusurani on lähtenyt nousuun ja varsinkin kun minulla on nyt näin hieno hevostilanne, haluan panostaa tosissaan kilpailemiseen. Jo ensi kesän EM-kilpailuitakin silmällä pitäen minulle on tärkeää päästä kilpailemaan vaativan tason kilpailuita, mikä taas on Suomesta käsin kallista ja jatkuva matkustaminen täältä asti Keski-Eurooppaan on hevosille aivan liian raskasta.”

Emma tiedottaa tarkemmin suunnitelmistaan heti niiden varmistuttua.

Tulokset Järvenpään kisoista: http://online.equipe.com/fi/class_sections/228415

Annan Zorro pian valmiina kilpa-areenoille

Syyskuussa Annan ja Fernetin tiimiin liittynyt nuori kouluratsu Zorro on edistynyt Tanskassa kotitreeneissä huimasti.

”Zorro tuntuu paranevan päivä päivältä ja alamme pikkuhiljaa olemaan valmiita kilpailuihin. Tavoitteena on aloittaa kilpailukausi tammikuussa, jolloin meidän täytyy startata ensin aluekilpailuissa ja saavuttaa kaksi yli 64 %:n tulosta ennen pääsyä kansallisiin kisoihin.”

”Fernet puolestaan toipuu poskiontelontulehduksesta, mutta toiveissa on päästä pian takaisin treenaamaan ja valmentautumaan kohti ensi kautta”, Anna kertoo kuulumisia Tanskasta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä