Nämä asiat ajavat vastuullisen sijoittamisen kasvua

12.6.2017

Vastuullinen sijoittaminen on lisääntynyt merkittävästi. Sijoittajia puhuttaa tänä päivänä yhä enemmän, miten siirtyä ideasta käytäntöön. BlackRockin Impact-tiimin johtaja John McKinley sanoo, että vastuullinen sijoittaminen on pitkän aikavälin sijoittajille käytännössä järkevää riskienhallintaa ja sijoitustuottojen maksimointia. Paine sijoitusstrategioiden kestävyydelle tulee erityisesti kasvavien sijoittajaryhmien joukosta.

”Se, mihin varallisuus siirtyy, on vastuullisen sijoittamisen tulevaisuuden kannalta oleellista. Kaksi ryhmää erottuvat tässä erityisesti joukosta: naiset ja milleniaalit”, McKinley sanoo.

Nämä ryhmät huomioivat kasvavassa määrin ESG-kriteerit (Environmental, Social, Governance) sijoituspäätöksissään. ESG viittaa ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hyvään hallintotapaan.

”Milleniaalien ja naisten hallinnassa oleva sijoitusvarallisuus nousee seuraavien vuosikymmenten aikana jopa 30–40 biljoonaan dollariin. Tietoisuus näissä ryhmissä on nyt jo korostunut ja sen takia varallisuuden kehitys on merkittävä vastuulliselle sijoittamiselle. Esimerkiksi naisista jo 76 prosenttia huomioi ESG-asiat sijoituspäätöksissään”, McKinley sanoo.

Videolla esiintyvät John McKinley, BlackRock Impact Team sekä Mandatum Lifen allokaatioratkaisuista vastaava johtaja Carolus Reincke.

Katso myös:

BlackRock: vastuullisuus viestii laadusta

Vastuullisen sijoittamisen yleistyminen näkyy globaaleissa rahavirroissa

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä