BlackRock: Vastuullisuus viestii laadusta

12.6.2017

Varainhoitotalo BlackRock katsoo ESG-kriteereitä tarkkaan, sillä ne viestivät yrityksen tavasta hoitaa liiketoimintaansa. BlackRockin Impact-tiimin johtaja John McKinleyn mukaan ESG-kriteereitä (Environmental, Social, Governance) voi pitää eräänlaisina laadun mittareina.

”Se käy järkeen. Usein ESG-kriteerit huomioivissa yrityksessä nähdään parempaa johtamista sekä resurssitehokkuutta. Niiden avulla voi arvioida mahdollisia riskejä sääntelyyn tai maineeseen liittyen. Ja vastaavasti sitä, miten yhtiö kohtelee työntekijöitään. Nämä tekijät vaikuttavat pitkän aikavälin menestymiseen”, McKinley konkretisoi.

Videolla esiintyvät John McKinley, BlackRock Impact Team sekä Mandatum Lifen allokaatioratkaisuista vastaava johtaja Carolus Reincke.

Katso myös:

Nämä asiat ajavat vastuullisen sijoittamisen kasvua
Vastuullisen sijoittamisen yleistyminen näkyy globaaleissa rahavirroissa

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä